Felicitar el Nadal o l'Any Nou per WhatsApp als nostres amics o companys de la feina és molt fàcil si comptem amb grups específics en aquesta aplicació, però molts usuaris de la plataforma de missatgeria desconeixen que també es poden enviar a diverses persones sense necessitat de crear un grup per a això.

Si ja tens pensada quina serà la teva felicitació de Nadal, el següent pas serà enviar-la. Com afortunadament són moltes les persones a les que vols que arribi el missatge, WhatsApp t'ho facilita amb una funció poc coneguda i poc utilitzada.

Per això, només hauràs de triar si vols enviar text, imatge o un vídeo i a quins contactes desitges que arribi gràcies a l'opció 'Nova difusió'. Un cop enviat, tots els contactes rebran aquest missatge de felicitació de Nadal sense que hagis de repetir l'operació, sense haver d'estar copiant i enganxant i sense que els teus contactes sàpiguen que has fet aquest mateix enviament a molts més persones.

Pas 1. Accedeix a l'aplicació i al botó de 'Menú' tria l'opció de 'Nova difusió'.

Pas 2. Si tens clar a les persones a les que vols que arribi el teu difusió, escriu nom per nom i afegeix aquests contactes al teu llistat. Però si prefereixes assegurar-te, escriu el nom d'un primer contacte i a continuació prem '+'. Així, es desplegarà la llista de contactes i podràs anar seleccionant els que vulguis d'un a un.

Pas 3. Un cop elegits tots els destinataris, només haurem de prémer el botó 'Crear' que apareix a la part superior dreta de la pantalla i afegir el missatge i les imatges o vídeo en el cas que vulguem incloure-les. Amb això, els contactes escollits rebran el missatge en una conversa de WhatsApp a part i sense saber a què més destinataris els ha arribat la difusió.