Sonic, el popular eriçó de la firma SEGA, complirà 25 anys aquest any 2016 i la companyia ha revelat els plans per celebrar el quart de segle de vida de l'icònic personatge de videojocs.

Els festejos s'estendran durant tot l'any i es realitzaran diversos esdeveniments al llarg dels propers mesos. També es publicarà una sèrie de nous còmics d'Archie Comics, figures d'acció, nous capítols de la sèrie de televisió ‘Sonic Boom’, objectes de col·lecció limitada i tot tipus de marxandatge destinat a commemorar l'aniversari.

Per començar, SEGA ha publicat una imatge a la xarxa social Facebook, que està començant a despertar interés a les xarxes socials. En la captura, s'uneixen el ‘Sonic Clàssic’, ara ‘Sonic Píxel’ -segons noves indicacions de l'editora-, ‘Sonic Modern’ i ‘Sonic Boom’.

A continuació podeu veure la captura que ve acompanyada del següent text: “Big the Cat s'uneix als seus amics en el Game Grumps”, cosa que està aixecant tot tipus d'especulacions, ja que la participació de Big the Cat en un joc de l'eriçó es limita a ‘Sonic Adventure’ i ‘Sonic Heroes’, de manera que comença a prendre força un possible ‘Sonic Adventure 3’ o ‘Sonic Heroes 2’.

En tot cas, l'equip executiu de SEGA comenta sobre la imatge: “tenim quelcom molt emocionant previst per aquest any, així que estigueu atents.”