Daybreak Game Company, -anteriorment coneguda com Sony Online Entertainment- ha confirmat que ‘DC Universe Online’ arribarà a Xbox One. L'anunci s'ha produït mitjançant un missatge de Twitter en el compte de la desenvolupadora i encara no han transcendit detalls sobre la data de llançament del MMO en la consola de Microsoft, encara que s'espera que estigui disponible abans finalitzar la primavera de 2016.

Cal apuntar que la desenvolupadora de Sant Diego, Califòrnia, va ser venuda i actualment forma part de Columbus Nova; ara deslligada de Sony, ‘DC Universe Online’ s'estrenarà en una consola de Microsoft, ja que el joc es troba disponible per a PC, PlayStation 3 i PlayStation 4.

Jens Andersen, director creatiu, assegura a més que des de l'estudi s'està desenvolupant un sistema de joc creuat entre la versió de PC i la de PlayStation 4. Els usuaris de Xbox One per contra, no podran transferir els personatges creats en altres plataformes i caldrà començar una marxa independent en la consola de Microsoft. De qualsevol manera Daybreak Game Company, té previst habilitar el joc creuat entre PC i PlayStation a partir del 25 de gener.