Apple ampliarà el seu actual programa d'intercanvi d'iPhones perquè els seus usuaris puguin entregar els seus terminals amb pantalla, càmera o botons trencats a les seves botigues a l'hora de comprar un aparell nou.

Fins ara, les Apple Store només acceptaven iPhones antics a canvi de diners per la compra d'un altre, que sortia així més barat, però aquests iPhones no podien tenir la pantalla o botons trencats. Doncs bé, això sembla que ja no serà un impediment si volem substituir nostre iPhone, segons la informació del web 9to5Mac.

Les Apple Store començaran a acceptar telèfons iPhone danyats a partir de la setmana que ve, però només si són l'iPhone 5s, l'iPhone 6 i iPhone 6 Plus. Les botigues acceptaran aquests terminals també a canvi de diners.

Per un model 5s els usuaris obtindran a canvi 50 dòlars; per un iPhone 6 se'ls donaran uns 200 dòlars i per un iPhone 6 Plus uns 250 dòlars.

La companyia de Cupertino creu, segons publica el lloc esmentat, que gràcies a la nova iniciativa del programa d'intercanvi, els consumidors optaran per comprar-se un iPhone nou i no per assumir els costos de reparació dels seus iPhones danyats.

L'altra mesura que adoptarà la companyia és la d'oferir als seus clients la possibilitat d'instal·lar protectors per a les pantalles dels seus iPhone.