Xiaomi, la marca xinesa que s'ha fet popular per oferir mòbils amb interessants prestacions a preus molt competitius, aprofitarà la cita del Mobile World Congress de Barcelona per presentar el seu nou model, el Xiaomi MI5.

Això sí, no caldrà esperar fins al 24 de febrer per conèixer les característiques del nou Xiaomi, ja que ja s'han filtrat moltes d'elles a través de diferents fonts.

D'acord amb aquestes informacions, existiria una versió més cara que oferiria 4 GB de memòria RAM i 64 GB d'emmagatzematge, mentre que l'altra tindrà 3 GB de RAM i 32 GB de memòria interna. Ambdues vindran equipades amb el Snapdragon 820, que a hores d'ara ja no és cap sorpresa.

La càmera del nou Xiaomi MI5 es rumoreja que podria tenir fins a 26 megapíxels, amb PDAF, estabilitzador d'imatge òptic i enfocament de 0,05 segons i, el més sorprenent, una obertura de f / 1.6.

El nou vaixell insígnia tindrà una pantalla de 5.2 polzades amb resolució Full HD, en lloc del panell de 5,7 polzades que es rumorejava. A més, inclou un USB tipus C, suport micro SD NFC i Quick Charge 3.0.

Pel que fa a la bateria, es rumoreja que podria estar entre 3.000 i 3.500 mAh. Una altra dels informacions apunta a un escàner d'empremta dactilar, una característica que pel que sembla van a incloure la majoria de telèfons d'alta gamma al llarg de l'any.

Preu i llançament

Al principi s'esperen dues versions del Xiaomi MI5: una amb cos metàl·lic i pantalla QHD, i una altra amb marc metàl·lic, part posterior i davantera en vidre i pantalla Full HD. Els preus de les variants de Xiaomi oscil·laran entre els 300 i 400 euros.

La versió amb cos de metall arribarà en dues versions una amb 3 GB RAM / 32 GB per 395 euros i una altra amb 4GB RAM / 64 GB per 440 €. I la versió amb cobertes en vidre i pantalla Full HD tindran les mateixes configuracions però canviarà el preu: amb 3 GB RAM / 32 GB el preu serà de 310 euros i per a la versió amb 4 GB RAM / 64 GB el preu es queda en 365 €.

El Xiaomi MI5 veurà la llum el mes que ve segons ha confirmat el cofundador d'Xiaomi, Liwan Jiang.