okITup S.L., referent d'empresa de hosting en cloud i servidors dedicats d'alt rendiment

okITup neix per donar servei avançat de hosting a totes les empreses amb important presència a Internet

04.03.2016 | 07:07
okITup S.L., referent d'empresa de hosting en cloud i servidors dedicats d'alt rendiment

Durant més de 8 anys dirigint i supervisant l'àrea de sistemes d'una coneguda empresa de hosting, els cofundadors de l'empresa que presentarem a continuació van detectar dos punts que sempre havien volgut millorar esperant portar aquestes millores algun dia als seus propis clients juntament amb els millors avenços tecnològics del sector.

El primer era que donada l'estandardització que requeria un mercat competitiu com és el món del hosting, clients que necessitaven de configuracions més avançades en els seus servidors, o instal·lacions més preparades a mida segons les necessitats del seu projecte, quedaven sempre sense poder ser ateses.

El segon era veure com els clients de les marques amb més experiència i exigència amb presència a Internet, necessitaven parlar directament amb els enginyers de sistemes sense haver de passar per atencions al client que com a molt podien arribar a obrir una incidència però no solucionar el problema directament.

De voler oferir aquestes configuracions més enllà del que és estàndard, en els nostres Clústers web, Clouds, VPS o servidors dedicats, i de poder oferir un suport d'administradors de sistemes Linux avançat directe, va néixer la idea de crear l'empresa okITup S.L.

Serveis com monitorització des de 4 països, serveis revisats cada 5 minuts les 24 hores, backup xifrats en diferents centres de dades, la possibilitat de servidors redundats o de clústers web que proporcionen un balanceig de càrrega en els servidors que garanteixen escalabilitat i alta disponibilitat, i un llarg etcètera, han permès a okITup ser referent en el sector en els seus menys de 2 anys i mig des del seu naixement.

Un dels punts més importants ha estat el continu esforç per aconseguir en tot moment els millors proveïdors d'infraestructura i de centre de dades per poder desplegar els projectes dels clients en la millor ubicació i amb el millor rendiment segons les necessitats. Proveïdors com Amazon Web Services o altres ubicats a Madrid, Barcelona i Alemanya, o el mateix Cloud Privat de okITup, permeten combinar les millors configuracions i monitorització Linux amb la millor infraestructura de servidors.

Importants empreses de desenvolupament i grans marques conegudes com la Fundación.CAT (Organisme responsable dels dominis amb extensió .cat), les botigues de joguines educatives Eurekakids (amb més de 177 botigues en diversos països), iSalud (comparador d'assegurances mèdiques amb forts campanyes en televisió), el projecte web dels Premis Ondas, les acadèmies d'anglès per a nens de Kids & Us i molts altres com joieries Rabat, la Fundació Uned o treballs per GAES (Centres auditius) són alguns dels exemples que enorgulleixen okITup per poder seguir prestant serveis de hosting avançat a cada dia més marques el negoci a Internet és cada dia més important.

Comptar amb okITup és com disposar en la teva empresa amb els teus propis administradors de sistemes, que vetllaran perquè el rendiment i la disponibilitat dels servidors sempre sigui la millor, la més òptima i la més segura, d'aquesta manera el client pot oblidar-se dels sistemes i pot centrar-se al 100% en el seu negoci, principal fi que es busca com a base des okITup.

Els cofundadors i administradors de sistemes de okITup SL, Sergi Seira Espunya i Javier Crucis Medina, ens remarquen l'agraïment a tota la confiança dipositada pels seus clients en okITup i un agraïment especial a tota la comunitat OpenSource i als desenvolupadors de Programari Lliure que fan possible el dia a dia de les eines per poder proporcionar el nostre servei.

Aconsegueix els millors servidors dedicats administrats d'alt rendiment i coneix tots els serveis de okITup a la seva pàgina web.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema