Google està present de forma constant a les nostres vides. Tant, que molts dels seus productes s'han convertit ja en eines d'allò més familiars. Telèfons mòbils, tauletes, ordinadors... són en molts casos alguns dels múltiples suports de l'omnipresent gegant tecnològic de Mountain View. Al mateix temps, Gmail, Youtube, Drive, Google Maps, traductor de Google, Picassa, Panoramio... són algunes de les aplicacions que ja formen part del dia a dia de milions de ciutadans.

No obstant això, existeixen altres apps que també han estat creades per la companyia però que no obstant això no gaudeixen de tanta popularitat com les anteriorment esmentades. A continuació, et mostrarem algunes aplicacions interessants i curioses creades pel gegant informàtic i que probablement no coneguis. A més, et resultarà fàcil localitzar-les, ja que en molts telèfons mòbils i dispositius electrònics amb sistema operatiu Android vénen integrades per defecte. En qualsevol cas, totes elles estan disponibles a la botiga Play Store.

Snapseed

Google va adquirir el 2012 aquesta aplicació amb l'objectiu de competir amb Facebook i Instagram. Es tracta d'un potent editor de fotografia que cada cop compta amb més adeptes gràcies a les múltiples possibilitats que ofereix. Entre els seus punts forts, compta amb la varietat i la qualitat de les utilitats que inclou per al retoc fotogràfic i també la facilitat d'ús que ofereix. Sens dubte, aquesta aplicació és un complement perfecte per Google Fotos.

Assistència del dispositiu

Un bon exemple que una aplicació no massa coneguda pot ser d'utilitat. Gràcies a aquesta app, tots els usuaris d'Android tindran a la seva disposició una eina que permetrà trobar solucions a problemes habituals que poden sorgir amb els dispositius que treballen amb aquest sistema. A més ofereix també consells i trucs per reduir el consum d'energia, operar amb el GPS...

Google Spotlight Stories

En aquest cas, el punt fort d'aquesta aplicació no és la utilitat, sinó la diversió. Amb aquesta app, inclosa per defecte en alguns smartphones Android, els usuaris podran contemplar històries animades a manera de dibuixos animats i amb una experiència en 360 graus. Cada experiència es pot descarregar de forma individual sense cap cost.

Google Keep

Algun cop has tingut una idea genial i després la memòria t'ha jugat una mala passada i l'has oblidat? Aquesta aplicació impedirà que això torni a passar. I és que Google Keep permet crear i organitzar notes introduint text, veu o imatges. Amb aquesta app podràs crear recordatoris i notes perquè no se t'oblidi res i per facilitar-te les teves tasques en el dia a dia. Des de la compra del supermercat a aquesta important reunió de treball o quedada amb els amics.

Google Sky

Ets aficionat a l'astronomia?, T'agradaria conèixer-ho tot sobre l'espai? Llavors aquesta és la teva aplicació. Amb ella podràs tenir a la teva disposició un mapa complet de l'espai i els seus cossos celestes. Així, podrem situar en temps real els estels, planetes i constel·lacions cap a on apuntem el mòbil o la tauleta. A més, gràcies a aquesta interessant aplicació, podrem saber també quin era la seva posició en una data determinada.

Google Fit

Aquesta aplicació resultarà molt útil als afeccionats a l'esport. Gràcies a ella, podrem realitzar un seguiment de la nostra activitat física. En aquest sentit, mentre caminem, correm, anem en bici..., amb l'ajuda del nostre smartphone podrem registrar totes les dades i obtenir estadístiques en temps real sobre la velocitat, la ruta seguida, l'elevació, calories cremades, distància...