Ben Walke, Community Manager de 'Need for Speed', ha revelat a través del bloc PlayStation totes les novetats que s'incorporaran al títol de velocitat amb l'actualització prevista per al proper 27 d'abril. Entre les característiques revelades, s'ha confirmat la incorporació de les 'SpeedLists', una sèrie de cinc esdeveniments preseleccionats en els quals hi haurà de competir contra altres adversaris.

D'altra banda, arribarà el 'Modo Prestigio', una nova opció per posar a prova l'habilitat enfront d'altres conductors, on caldrà superar les puntuacions objectiu en cada un dels cinc modes de joc: Velocitat, Estil, tunejat, Equip i malfactor.

Un cop completada la història principal, rebrem la trucada d'una vella amistat que ens donarà tots els detalls. A partir d'aquí, quedarà instal·lada una nova aplicació del joc en el telèfon que permetrà canviar entre les variants normals i de Prestigi.

L'actualització portarà noves activitats: Corbes de derrapatge i Competicions de velocitat. De la mateixa manera s'incorporen tres nous trofeus: Bronze bàsic (guanya tots els esdeveniments de Prestigi), Xapat en or (guanya l'or en tots els esdeveniments de Prestigi), i Mestre de la velocitat (guanya tots els esdeveniments d'un SpeedList).

Finalment s'han realitzats alguns canvis en la manera en què els desafiaments diaris atorguen el vinil per completar tres en un dia. A partir d'ara cada desafiament diari completat recompensarà amb un dels 150 vinils en oferta.

'Need For Speed', el retorn de la sèrie després del seu pas llicenciat per a les pantalles de cinema, està disponible per a Xbox One, PlayStation 4 i PC.