Ningú dubta que Internet ha suposat un abans i un després en la història mundial. Des de la seva creació fa més de quatre dècades, multitud de pàgines web han nascut disposades a acaparar l'atenció dels usuaris, algunes amb més èxit que d'altres.

Si alguna vegada t'has preguntat quines són les webs més populars del món, segueix llegint per conèixer les 10 pàgines web més visitades segons Alexa Internet.

1. Google

Sent el cercador més popular del món, és lògic que estigui al capdavant de les pàgines web més visitades. Google permet als usuaris d'Internet trobar al moment informació de qualsevol tema, incloent pàgines web, imatges, vídeos, ofertes...

2. Facebook

La xarxa social per excel·lència és també una de les pàgines web més visitades del món. I és que si la pàgina creada per Mark Zuckerberg és una de les més visitades és perquè és capaç de connectar a persones de tot el món.

3. Youtube

El podi de les pàgines web més visitades del món el tanca Youtube. Aquest portal, que permet als usuaris pujar vídeo a Internet i compartir-los, es va crear el 2005 i des de llavors la seva popularitat no ha deixat de créixer.

4. Baidu

Amb Baidu passa el mateix que amb Google. Era lògic que el motor de cerca número u a la Xina es colés en els primers llocs de les pàgines web més visitades del món. Aquest cercador ofereix resultats instantanis de pàgines, imatges, vídeos, música i fins i tot pel·lícules en MP3.

5. Yahoo!

Aquest cercador, que igual que Google compta amb una interfície d'email gratuïta, arriba fins a la meitat del rànquing de les webs més visitades. Yahoo! ofereix als usuaris buscar qualsevol tipus d'informació, ja siguin pàgines, imatges, vídeos, notícies... A més compta amb contingut personalitzable, correu electrònic, clubs i buscapersones.

6. Amazon

La botiga en línia més popular del moment tampoc podia faltar en el llistat de les pàgines web més visitades del món. A Amazon els clients poden trobar qualsevol cosa que necessitin. A més, la web compta amb excel·lents serveis personalitzats, com les llistes de desitjos, les compres en '1-click' o els comentaris sobre productes.

7. Wikipedia

L'enciclopèdia lliure d'Internet és també una de les pàgines web més visitades. Des del seu llançament el 2001, Wikipedia ha ajudat a ampliar el coneixement dels usuaris gràcies a articles construïts en col·laboració amb diversos autors. El web es troba sota llicència Creative Commons Attribution-ShareAlike.

8. Tencent QQ

Aquest portal de serveis d'Internet, el més utilitzat a la Xina, va ser fundat el novembre de 1998 i des de llavors la seva popularitat al país asiàtic ha crescut com l'escuma. QQ, propietat de Tencent, ha reunit la comunitat més gran d'Internet a la Xina gràcies als seus fòrums, sales de xat, jocs, correu i altres serveis.

9. Twitter

Aquesta xarxa social ha crescut considerablement en els últims anys, fins colar-se al top 10' de les pàgines web més visitades. Gràcies a Twitter podem compartir textos, enllaços, fotos i vídeos d'una manera senzilla, sempre que no superin els 140 caràcters.

10. Taobao

Fundat per Alibaba el 2003, aquest portal de compres en línia és el preferit pels usuaris xinesos. A través de Taobao, els usuaris poden triar entre una àmplia gamma de productes i seveis.