Snapchat s'ha convertit en la xarxa social de moda. Aquesta aplicació, que causa furor entre els més joves, compta amb més de cent milions d'usuaris actius cada dia, xifra que segueix en augment.

En els últims mesos les notícies sobre snapchat no han parat de sorgir gràcies als seus últims filtres i actualitzacions. Segur que últimament t'has trobat a la xarxa amb fotos de gent amb orelles i morro de gos o amb qualsevol altre filtre de l'aplicació.

Primer de tot has de saber que snapchat és una de les aplicacions més ràpides que existeixen per fer fotos i compartir-les a través del mòbil. Fins aquí no hi ha moltes diferències amb la resta de xarxes socials. No obstant això, el que fa especial snapchat és que aquestes imatges s'esborraran després que l'altre usuari les hagi rebut.

Si t'has decidit a baixar-te aquesta aplicació o ja la tens però no saps molt bé com funciona, et presentem 7 trucs que et convertiran en un expert en snapchat.

1. Utilitza textos en diversos colors. Per poder escriure en diferents colors diverses lletres, selecciona el caràcter que vulguis canviar de to i tria el color desitjat a la paleta.

2. Amplia la gamma de colors. A l'hora d'escriure o de dibuixar pots triar més colors que els que vénen a la paleta. Per fer-ho només hauràs de desplaçar el dit per la parra de colors: de dalt a baix per triar el to, cap a l'esquerra per aclarir-ho i cap a la avall per enfosquir. Si desplacem el dit cap a l'esquerra arribarem fins al color blanc i cap avall fins al negre.

3. Combina més d'un filtre alhora. Quan escullis el filtre que vols utilitzar, prem la pantalla amb un dit i amb un altre fins triar un altre filtre. Amb aquest mètode també pots combinar filtres amb segells o qualsevol altre element.

4. Videoconferència en temps real. Per poder parlar cara a cara en directe amb els teus contactes només necessiten que tant tu com l'altra persona estigueu amb la conversa oberta alhora. En aquest moment el botó d'enviar es tornarà blau i si ho mantens premut s'activarà el mode videoconferència.

5. Afegeix vídeos i fotos de la teva galeria. En l'actualitat hi ha aplicacions que permeten enviar a través d'snapchat fotos i vídeos que no procedeixin de la pròpia càmera de l'aplicació. Una de les aplicacions d'aquest tipus més famoses és Media to Share, per Android, o SnapShare, per iOS.

6. Afegeix amics a través del Snapcode. A snapchat es poden afegir amics de diverses maneres: des dels nostres contactes, buscant a l'usuari o, la menys coneguda, a través d'una captura de Snapcode. Per fer-ho, enfoca la càmera de snapchat mentre mantens el codi premut.

7. Afegeix més text del permès a les teves fotos. Selecciona una línia de text en blanc al bloc de notes del telèfon i copia-al porta-retalls. Després, enganxa-la a snapchat (on va el text) i mou manualment el cursor a la línia següent.