Facebook és la xarxa social més utilitzada a tot el món. Milions d'usuaris consulten cada dia l'exitosa xarxa social i comparteixen a través d'ella fotografies, missatges o vídeos, entre d'altres continguts.

La navegació a Facebook és agradable i senzilla i la seva gestió també. No obstant això, sorgeixen molts interrogants pel que fa a la seguretat de la xarxa social. Són molts els usuaris que no s'atreveixen a publicar determinades dades o fotos de menors en el seu perfil.

Un dels principals maldecaps dels usuaris de Facebook gira al voltant de qui pot haver accedit al seu perfil.

Se suposa que només poden fer-ho els teus contactes, però en funció del nivell de seguretat que tinguis el teu perfil serà més o menys visible. Aquestes dades han de ser introduïdes en crear el compte. Un cop especificat aquest detall, les incògnites continuen obertes per saber qui ha accedit al teu Facebook.

Molts usuaris desconeixen algunes de les opcions de seguretat més interessants que ofereix la companyia de Mark Zuckerberg. Per això, accedint al menú que apareix a la part superior dreta de cada perfil podràs trobar la solució a molts dels teus problemes com a usuari de Facebook.

En concret, per saber si algú ha accedit al teu compte els passos a seguir són molt senzills. T'has de dirigir el botó d'Ajustos, disponible al menú superior dret, i punxar en l'opció de Seguretat. Aquí trobaràs un botó que t'informarà dels inicis de sessió que s'han realitzat des del teu compte. Amb aquesta informació, podràs saber si algú, que desconeixies, ha accedit al teu perfil. Dins d'aquest mateix menú, comptaràs amb un avís que t'avisarà si algú ha accedit al teu compte des d'un altre dispositiu diferent al teu. Per comptar amb aquest servei simplement cal que activeu l'opció de 'alertas de inicio'.