La Policia Nacional publica pautes per jugar a Pokémon GO de manera segura

La Policia Nacional no és aliena a l'enrenou causat per Nintendo i Niantic amb el llançament de Pokémon GO

19.07.2016 | 07:26

La Policia Nacional no és aliena a l'enrenou causat per Nintendo i Niantic amb el llançament de Pokémon GO i ha publicat un tuit en què demana seguir una sèrie de pautes per a l'ús de Pokémon GO, el videojoc de moda a tot el món, així com altres jocs de realitat augmentada.

Des de descarregar el joc en botigues digitals oficials o prestar atenció als micropagaments dins del joc "per evitar ensurts en la factura", fins a recordar que està absolutament prohibit atrapar Pokémons mentre es condueix o es munta en bici.

"Estàs jugant en el món real, no fixis només la mirada en la teva pantalla, atent al que passa al teu voltant: passos de vianants, semàfors, vehicles, mobiliari urbà, no provoquis ni siguis víctima d'un accident", recull el document publicat a la xarxa social Twitter a través d'una imatge i que reuneix fins a set consells per obtenir totes les criatures del joc de manera segura.

No envair la carretera; respectar els senyals de trànsit i les normes d'espais i edificis públics; prestar atenció a les pistes atorgades als delinqüents, ja que Pokémon GO obliga a mantenir connectat el GPS; i informar on et trobes o si estàs absent del teu domicili. Finalment, la Policia demana als pares que ensenyin als seus fills les normes a seguir i l'ús segur de les aplicacions i els jocs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema