La Policia Nacional publica pautes per jugar a Pokémon GO de manera segura

La Policia Nacional no és aliena a l'enrenou causat per Nintendo i Niantic amb el llançament de Pokémon GO

19.07.2016 | 07:26

La Policia Nacional no és aliena a l'enrenou causat per Nintendo i Niantic amb el llançament de Pokémon GO i ha publicat un tuit en què demana seguir una sèrie de pautes per a l'ús de Pokémon GO, el videojoc de moda a tot el món, així com altres jocs de realitat augmentada.

Des de descarregar el joc en botigues digitals oficials o prestar atenció als micropagaments dins del joc "per evitar ensurts en la factura", fins a recordar que està absolutament prohibit atrapar Pokémons mentre es condueix o es munta en bici.

"Estàs jugant en el món real, no fixis només la mirada en la teva pantalla, atent al que passa al teu voltant: passos de vianants, semàfors, vehicles, mobiliari urbà, no provoquis ni siguis víctima d'un accident", recull el document publicat a la xarxa social Twitter a través d'una imatge i que reuneix fins a set consells per obtenir totes les criatures del joc de manera segura.

No envair la carretera; respectar els senyals de trànsit i les normes d'espais i edificis públics; prestar atenció a les pistes atorgades als delinqüents, ja que Pokémon GO obliga a mantenir connectat el GPS; i informar on et trobes o si estàs absent del teu domicili. Finalment, la Policia demana als pares que ensenyin als seus fills les normes a seguir i l'ús segur de les aplicacions i els jocs.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Tecnologia

Sortir de les xarxes socials

Sortir de les xarxes socials

T'expliquem com desactivar els comptes de Facebook, Instagram, Twitter i Google+

Zetta, la presumpta estafa de l´´iPhone extremeny´

Zetta, la presumpta estafa de l´´iPhone extremeny´

Usuaris asseguren que en realitat es tracta d'un terminal de l'empresa xinesa Xiaomi que ha estat...

Creen un assistent virtual fictici de Carles Puigdemont

Creen un assistent virtual fictici de Carles Puigdemont

L'aplicació, no oficial, permet enviar missatges al President i votar al referèndum

Enllaços recomanats: Premis cinema