Dos joves d'uns 25 anys han irromput la matinada d'aquest dilluns en un terreny que fa les funcions d'aparcament situat al costat de la caserna de la Guàrdia Civil de Las Rozas per 'caçar' Pokémon en el popular joc per a mòbils i tauletes.

Segons han informat fonts del cos policial, cap a les sis del matí un agent ha donat l'alerta que hi havia dues persones en aquesta ubicació, etiquetada com una zona de seguretat.

Quan el guàrdia civil se'ls va apropar van indicar que estaven allà perquè havien localitzat amb la app 'Pokémon GO' una de les criatures que volien 'caçar'. Els agents els van indicar que no podien estar allí i després d'identificar-los els van deixar en llibertat.

Aquesta nova aplicació va sortir a Espanya la setmana passada i té ja milions de seguidors i ha generat una multitud de situacions d'allò més curioses. De fet, la bogeria per aquest joc ha arribat al nivell que la Policia Nacional s'ha vist obligada a publicar una sèrie de pautes a la xarxa social Twitter, amb les quals ha donat consells als usuaris per jugar de forma segura.