Així funciona la bústia oculta de Facebook

Zuckerberg va dissenyar un sistema de filtratge per estalviar el correu brossa, però que pot contenir missatges importants

26.12.2016 | 07:42
Un usuari de Facebook.

Cada vegada que accedim al correu electrònic comprovem com molts dels missatges que ens arriben queden retinguts a la nostra safata d'spam (correu brossa), ja que els nostres comptes els perceben com a correus no desitjats.

Aquesta opció, que fins ara només crèiem existia al correu electrònic, també és present a Facebook. I no tothom ho sap ni coneix les possibilitats que aquest servei ofereix.

Mark Zuckerberg, el creador de Facebook, va decidir incloure a la seva plataforma un sistema de filtratge de missatges que ha estat dissenyat amb l'objectiu d'estalviar l'spam a tots els usuaris que disposen d'un compte a la xarxa social. És a dir, hi ha una segona safata d'entrada on van a parar els missatges que no procedeixen dels nostres contactes.

S'amaga sota el nom de 'Sol·licitud de missatges' i té l'objectiu de permetre que la nostra bústia de Facebook Messenger no s'ompli de notificacions de gent que no coneixem.

La importància d'aquest capítol dels comptes de Facebook és que, al marge de possibles missatges d'spam, en aquesta safata s'hi han pogut allotjar altres escrits de persones que no són els nostres amics a la xarxa social, però que podrien ser del nostre interès. Els amics d'amics també han de passar primer per aquesta carpeta, per la qual cosa, es tracta d'una utilitat que no podem ignorar permanentment i que haurem de tenir molt en compte en la gestió diària del nostre perfil.

Si vols accedir-hi, el procediment serà el següent:

1. En el cas de l'aplicació Facebook Messenger és necessari clicar a 'Ajusts', 'Persones', 'Sol € licituds de missatge' i finalment 'Veure sol·licituds filtrades'.

2. Si desitges veure'ls directament a la pàgina web has clicar a la icona de 'Paràmetres', 'Sol·licitud de missatges' i finalment, 'Veure sol·licituds de missatges'.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Tecnologia

Un usuari.
Nou de cada deu internautes fan servir WhatsApp

Nou de cada deu internautes fan servir WhatsApp

L'aplicació de missatgeria supera clarament a Facebook Messenger (24%) o Skype (8%)

WhatsApp ja permet destacar tres converses

WhatsApp ja permet destacar tres converses

La nova actualització de l'aplicació permet fixar tres contactes a la part superior de la llista

Set curiositats de Google Maps que potser no coneixes

Set curiositats de Google Maps que potser no coneixes

Pobles fantasma, direccions falses a propòsit o llocs que no vol mostrar són algunes d'elles

La poma es menja a l´Androide

La poma es menja a l´Androide

Fa alguns anys Apple i Google es van llançar a la conquesta dels sistemes d'infoentreteniment dels...

Enllaços recomanats: Premis cinema