Apple celebra els mil milions d'iPhones venuts a tot el món

"L'iPhone s'ha convertit en un dels productes més importants, revolucionaris i d'èxit en la història", va exposar Cook

28.07.2016 | 12:08
Apple celebra els mil milions d'iPhones venuts a tot el món

A Cupertino estan de celebració malgrat haver registrat el pitjor trimestre en la història de l'iPhone, amb una caiguda dels ingressos del 23%. Tot i això, el nombre de telèfons venuts per part d'Apple ha arribat als mil milions i Tim Cook i els seus treballadors van celebrar-ho, malgrat les xifres.

La fita es va complir durant la setmana passada, quan es van arribar als més de mil milions d'iPhone venuts a tot el món però la companyia no ho va fer públic fins aquest dimecres, després de publicar els resultats financers del tercer trimestre. Cook va decidir que era bon moment per celebrar l'èxit del telèfon de la poma i es va reunir amb el seu equip per a celebrar-ho.

"L'iPhone s'ha convertit en un dels productes més importants, revolucionaris i d'èxit en la història. S'ha convertit en una cosa més que un company", va exposar Cook en el discurs pronunciat. "L'iPhone és realment una part essencial de la nostra vida quotidiana i permet fer una gran part del que fem durant el dia. La setmana passada vam complir una altra fita important quan vam vendre l'iPhone un mil milions. Mai ens plantegem arribar al màxim, però sempre ens hem proposat fer els millors productes que marquen la diferència. Gràcies a tots, a Apple, per ajudar a canviar el món cada dia".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema