Durant l'emissió d'un programa especial dedicat al 25è aniversari de la franquícia Sonic, SEGA ha revelat els primers detalls del proper joc de l'eriçó blau, que portarà per nom ´Sonic Mania´ i que arribarà a les botigues durant la primavera del 2017 per a les plataformes Xbox One, PlayStation 4 i PC.

El joc combina l'experiència clàssica de Sonic en 2D amb animacions i habilitats noves sobre àrees clàssiques de ´Sonic the Hedgehog´, ´Sonic the Hedgehog 2´, ´Sonic CD´ i ´Sonic the Hedgehog 3´, així com nous escenaris que ens portaran a lluitar amb criatures fins ara inèdites. L´aventura disposarà de 3 personatges jugables, que com és d'esperar són Sonic, Knuckles i Tails.

El títol està sent desenvolupat per SEGA Amèrica i PagodaWest Games. Takashi Iizuka, director de Sonic Team, comenta: "Sonic Mania neix de l'amor dels nostres seguidors pels clàssics Sonic de plataformes en 2D. Aquest tipus de col·laboració és la primera per SEGA i esperem que tots quedin tan sorpresos com encantats amb aquest títol. Sonic Mania ha estat un projecte apassionant per a l'equip i esperem compartir més detalls més tard aquest any. Tenir aquest títol ja jugable en l'esdeveniment d'aquesta nit és un clar testimoniatge de la dedicació de l'equip".

Però el 2017 té preparades més sorpreses per als seguidors de l'eriçó, ja que SEGA també ha anunciat que es troben treballant en un altre joc de la seva mascota. Es tracta de ´Project Sonic 2017´.

De moment no hi ha gaires detalls sobre el desenvolupament, però el video de presentació ens mostra un Sonic modern i un Sonic clàssic com l'última esperança per salvar a la humanitat. ´Project Sonic 2017´ arribarà a Nintendo NX, Xbox One, PlayStation 4 i PC abans de la campanya de nadal de 2017.