Com no podia ser d'una altra manera, la família més coneguda dels EUA, 'The Simpson', continua buscant els elements més emblemàtics de la cultura popular per poder-los parodiar amb el seu inigualable estil. Després d'haver fet broma dels iPods o les Google Glasses en alguns capítols previs, ara li ha arribat el torn al joc Pokémon Go, el fenomen del moment.

Fox planeja crear un capítol la temàtica principal girarà al voltant del nou i addictiu videojoc per a mòbils, tal i com van confirmar els productors de la sèrie durant la Comic-Con de Sant Diego. En aquest cas els actors convidats que prestaran les seves veus a l'episodi seran la popular comediant Sarah Silverman ('Mil maneras de morder el polvo'), Patton Oswalt ('Veep'), i Allison Janney ('Masters of Sex').

La trama del capítol més esperat pels pokéfans presentarà Homer i Lisa totalment absorbits pel joc. Tant, que acabaran per gastar-se tots els seus diners en aquesta app. Al Jean, productor executiu de 'The Simpson' ha declarat que encara no està clara la data en què s'emetrà el capítol basat en Pokémon Go, però estan convençuts de l'èxit de l'aplicació i creuen que seguirà sent tema de conversa durant els pròxims mesos.