El fenomen 'Pokémon Go' ho envaeix tot aquest estiu. Les platges estan plenes d'aquestes criatures i centenars de jugadors s'han llançat a donar-los caça. Encara que el joc de Nintendo és actualment l'estrella dels videojocs en els dispositius mòbils, hi ha uns altres que són igualment disfrutables si t'avorreixes a la sorra.

'Hitman Sniper'

Si ets dels quals els agrada l'acció, 'Hitman Sniper' és el teu joc. Converteix-te en un mortal franctirador i completa les més de 150 missions que et proposa. Ambientat a Montenegro, l'agent 47 recorre diferents escenaris eliminant als seus enemics a distància mitjançant un rifle. Dispara amb soltesa, subtilesa i alhora aprofita el mitjà per complir amb els teus contractes. Està disponible per Android i IOS per 0,99 euros.

'Minecraft Pocket Edition'

El joc de creació de mons imaginaris ha atrapat milions de jugadors de tot el món, tan grans com petits. L'última actualització gratuïta de 'Minecraft Pocket Edition' inclou pistons, temples en la jungla, packs de textures, compatibilitat amb Xbox Live i el nou servei anomenat 'Realms' per jugar amb amics de plataformes diferents. Aquest servei es pot provar de forma gratuïta durant 30 dies en http://minecraft.net/realms. Disponible per Android i IOS per 6,99 euros.

'Arkanoid'

Al costat del Tetris, el Arkanoid va ser un dels jocs favorits de les desaparegudes sales de jocs, centre de reunió i diversió de tots aquells que en l'actualitat sobrepassen els 40. El clàssic i icònic arcade de Taito de destrucció de blocs està disponible en la App Store per a dispositius d'Apple per 4,99 euros. Per Android hi ha una bona còpia gratuïta adaptada als nous temps de nom Arkanoix. Un títol súper addictiu i difícil que va fer furor en els 80 i que ara els més petits poden descobrir.

'Dots and Co'

Un joc per a aquells que vulguin desenvolupar l'enginy. Es tracta de completar puzles que contenen més de 15 mecàniques. Hi ha un total de 155 desafiaments que suposen un fascinant viatge per paisatges idíl·lics. És un videojoc simple però que té la seva molla. Està disponible per Android i IOS de forma totalment gratuïta. Com a curiositat, compta amb una versió per a daltònics.

'Lego Star Wars: The Force Awakens'

La família Lego és àmplia i nombrosa. D'entre la infinitat de jocs mòbils que podem trobar de la firma, en aquesta ocasió us recomanem el basat en l'última cinta de la saga galàctica: 'El despertar de la força'. I és que introdueix mecàniques mai vistes fins ara en els jocs Lego. Així, inclou construccions amb múltiples peces, batalles explosives i seqüències de vol millorades. Entre els personatges de la pel·lícula que podem controlar destaquen Rei, Finn, Poe Dameron, Han Solament, Chewbacca, C-3PO i BB-8 i Kylo Ren. Disponible per Android i IOS de forma gratuïta.