Tots se sumen a la moda Snapchat. L'últim, WhatsApp. L'aplicació de missatgeria llança una nova característica per a les imatges que consisteix a poder realitzar dibuixos i gargots sobre les fotografies i vídeos enviats, així com inserir emojis o text en els mateixos.

WhatsApp va llançar aquesta funció a mode de prova a principis d'aquest mes. Ara, els 'stickers', gargots i textos han arribat a l'aplicació de missatgeria per excel·lència, que ha llançat la nova funció per a tots els usuaris d'Android. Per ara, els usuaris de iOS hauran d'esperar per poder disposar d'aquestes noves funcionalitats.

Es tracta d'una forma d'enviament d'imatges semblant al que utilitza snapchat, que va incorporar Instagram amb Stories fa uns mesos o que ja prova Facebook amb el seu Messenger Day. "Pots fer-les servir per dibuixar un gran cor vermell i així demostrar quan estranyes a algú o potser afegir el teu emoji preferit", explica WhatsApp al seu bloc.

No és l'única novetat, ja que ara la càmera de l'aplicació permet l'ús de flash frontal i la possibilitat de fer zoom en gravar vídeos, entre d'altres. Una actualització que arribarà aquest dimarts als telèfons amb sistema operatiu Android i que aviat estarà disponible també per a tots els usuaris d'iPhone.