Empreses informàtiques investiguen un aparent atac de denegació de servei (DDoS) ocorregut avui contra els servidors de grans empreses nord-americanes d'internet com Twitter, Spotify, Github o el diari The New York Times.

L'incident va ocórrer a primera hora del matí a la costa est i va durar unes dues hores, en les quals les empreses de gestió de servidors com Dyn i Amazon Web Services van intentar contenir els problemes de connexió amb les seves adreces de DNS.

Les empreses d'internet afectades estan investigant les fallades, que podrien estar vinculats a un atac DDoS, en els quals els pirates informàtics intenten saturar les resposta de servidors amb una onada de demandes d'accés falses.

Twitter va confirmar que el seu servei va ser inaccessible en algunes parts del món durant dues hores "per fallades en la resposta de servidors DNS", similar als problemes que van detectar Zendesk, una empreses de programari de relació amb clients, o Github, el més popular repositori de codi i col·laboració en programació.