El Nadal ja és aquí i com cada any sorgeix el dubte de què regalar al fill, al gendre, a la cunyada o al nebot, buscant regals útils i que sorprenguin al destinatari, però no sempre succeeix, els calaixos s'omplen de regals que en moltes ocasions només s'utilitzaran amb sort el dia de nadal o el de reis, per després quedar endarrerit en algun racó de la casa per a romandre en l'oblit, per aquest motiu, hem decidit consultar a Manuel Estévez, CEO de Popmobile, perquè ens assessori en els articles tecnològics que més es vendran aquestes festes de Nadal i que sens dubte seran un encert.Hem preguntat a Manuel, que ens esmenti les 4 opcions que més es vendran aquestes festes de Nadal així com els seus preus.

1.- Ulleres VR i comandament VR: La realitat virtual ha entrat aquest any amb força en el mercat de la telefonia mòbil. Es tracta d'una espècie de casc que funciona a través del mòbil amb aplicacions i vídeos a Youtube, permetent tenir una experiència similar a un cinema IMAX sense sortir de casa, més de 25.000 aplicacions i 1 milió de vídeos a Youtube avalen l'avanç d'aquesta tecnologia, aquestes ulleres poden venir acompanyades amb el comandament VR amb el qual podran jugar a una gran varietat de jocs. PVP ulleres VR a Popmobile: 14,95 € - PVP Comandament VR a Popmobile 12,00 €.

2.- Hoverboard: Encara que existeix una gran controvèrsia sobre aquest tipus d'aparells, la veritat és que el hoverboard s'està imposant com un dels productes més demandats pels clients, el seu aspecte futurista i la seva facilitat en l'ús fan que tant els més petits com els més grans desitgin aquest tipus de productes. Hi ha una gran varietat de dissenys i mides, així com complements, a les nostres botigues tenim una exposició permanent i poden provar-los sense cap tipus de compromís. PVP Hoverboar a Popmobile 259,00 €.

3.-Telefonia mòbil i SmartWatch: La telefonia mòbil és un clàssic, és el rei de reis dels regals d'aquestes festes de Nadal, el seu èxit es deu al gran ús generalitzat, que va des dels més petits als més grans. També cal dir, que existeix una gran varietat d'oferta en el mercat, per això Popmobile ha apostat per marques com Xiaomi o Meizu, que ofereixen prestacions de molt alta qualitat i a uns preus molt per sota de les principals marques, encara que si ets un clàssic Popmobile també ofereix terminals de la marca Samsung, Huawei, LG, Sony a preus molt econòmics i una atenció personalitzada que facilitarà la teva decisió a l'hora de triar. D'altra banda, aquest any s'incorpora a la llista dels reis dels SmartWatch i les polseres digitals. Aquest tipus de productes ofereixen una gran varietat de prestacions per a esportistes i persones que cuiden la seva salut, oferint una gran varietat de dades sobre els nostres passos diaris, la qualitat de la son o les pulsacions, és sens dubte un bon regal per aquestes festes de Nadal. El preu dels Smartphone van des 49,95 € i els SmartWatch des 24,95 €, a les botigues Popmobile trobaràs una gran varietat d'aquests productes.

4.- Altaveus Bluetooth i cascos bluetooth: Un altre dels regals estrella que s'han anat consolidant amb el pas del temps han estat els altaveus bluetooth per a Smartphone, la seva gran variedad de mides i preus fan que sigui un dels regals més demanats ia més amb més probabilitat d'èxit. Existeixen múltiples opcions, des altaveus mini fins a gran varietat de torres de més d'1 metre d'altura, així com altaveus amb forma de furgo hippy i fins i tot altaveus per a la dutxa. El PVP a Popmobile és 14,95 €. Els cascs bluetooth és una altra de les millors opcions per a aquestes festes de Nadal, són cascs que no necessiten cable el que genera molta llibertat a l'hora de moure, són molt còmodes i també hi ha una gran varietat, també hi cascs bluetooth per fer esport, que són molt més còmodes i permeten una major mobilitat a l'esportista. El PVP a Popmobile des 19,95 €.

Aquí unes bones idees per triomfar aquestes festes de Nadal, si tens algun dubte, passa per les botigues POPMOBILE a Rambla Llibertat 21 i Sant Joan Baptista Lasalle 22 de Girona.