El Mobile World Congress arriba un any més a Barcelona per presentar els avenços i les últimes novetats sobre smartphones, programaris i qualsevol altre projecte relacionat amb la telefonia mòbil. El MWC de 2018 començarà el proper 26 de febrer i acabarà l'1 de març.

Algunes de les dates a destacar del Mobile World Congress 2018 són les de les presentacions dels gegants tecnològics que ja han estat confirmades (Algunes d'elles tindran lloc un dia abans del començament del MWC):

23 de febrer

Samsung presenta la seva smartphone Galaxy S9

Huawei presenta els seus nous dispositius, entre ells el successor del P10.

Nokia presentarà, gairebé amb total seguretat, els Nokia 7, 9 i 10 de 2018

26 de febrer

Sony no ha donat a conèixer quin dispositiu presentarà al MWC 2018, però els rumors apunten que serà el Xperia XZ Pro.

27 de febrer

ASUS presenta el telèfon intel·ligent Zenfone

El Mobile World Congress de 2018 aspira a arribar als 108.000 assistents, la xifra que va registrar en l'edició de l'any passat. El congrés més important a nivell mundial sobre telefonia mòbil tindrà lloc al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

El MWC d'enguany comptarà amb més de 2.300 expositors i més de 170 delegacions internacionals. El conseller delegat de GSMA (l'associació que impulsa l'esdeveniment), John Hoffman, calcula a més que la fira crearà 13.000 llocs de treball temporals i tindrà un impacte econòmic de 471 milions d'euros.