La companyia japonesa desenvolupadora del software Sega ha anunciat aquest dimecres, el llançament oficial d'un recull de jocs clàssics de Sega Mega Drive Classics que introduiran filtres de millora gràfica i noves maneres de joc, el llançament tindrà lloc el proper 29 de maig per PlayStation 4 , Xbox One i PC.

El Community Manager de Sega Europe, Ibrahim Bhatti, ho ha confirmat a través del seu bloc oficial de PlayStation. aquest recull de Sega Mega Drive Classics, contindrà 53 jocs clàssics de la videoconsola que actualitza les característiques d'emulació, i que estarà disponibles a partir del pròxim 29 de maig per a les plataformes com PlayStation 4 i Xbox One i PC en Steam.

Millora en l'experiència

Els jocs recollits en el recopilatori comptaran amb millores, com la nova manera mirall, que permetrà jugar tots els títols recopilats amb la pantalla de manera horitzontal, fet que deixarà guardar els progressos realitzats en qualsevol moment del joc, segons ha destacat Bhatti.

Al seu torn, aquesta nova recopilació incorporarà l'opció multijugador, tant en línia com 'offline', per poder disputar partides amb altres jugadors, ja sigui a casa amb amics o amb altres jugadors d'arreu del món. Aquesta manera estarà disponible en els jocs amb caracterísicas multijugador, com en Sonic the Hedgehog 2. A més, el jugador disposarà d'una llista de trofeus als quals els usuaris podran optar per mitjà de desafiaments.

Bhatti també ha destacat les millores gràfiques introduïdes en tots els jocs, amb l'objectiu d'oferir una bona experiència adaptada als nous models de televisor. El jugador podrà navegar amb facilitat pel menú per triar els jocs a través d'un tema que emula una habitació dels anys 90.

Alguns dels títols inclosos en aquest recull Sega Mega Drive Classics són: Kid Chamaleon, Sonic 3D Blast, Sonic Spinball, Streets of Rage 3, Super Thunder Blade, Sword of Vermilion, The Revenge of Shinobi, Phantasy Star II, Vectorman, Virtual Fighter 2 i Wonder Boy in Monster World, entre d'altres