Ahir va sortir a la venda el llibre titulat Cuina fresca i natural del programa de Televisió de Girona Tots a la cuina de la cuinera Iolanda Bustos, del restaurant el Racó de l'Era de Palau-sator.

Ara que es compleixen tres anys del conegut programa de cuina Tots a la Cuina que s'emet cada dia de dilluns a divendres a la telvisió gironina, la seva protagonista, Iolanda, ha decidit publicar les receptes en un format diferent, és a dir, en un llibre.

Aquesta obra fa referència a un tipus de cuina de mercat que interessa des d'un punt de vista ecològic, econòmic i nutririu per a un públic molt divers i de totes les edats. En ell es poden trobar les fórmules per tal de prepara un bon peix, una verdura, tota mena d'amanides, carns i fins i tot postres. En definitiva, es tracta d'un llibre senzill i entenedor amb més de 50 propostes per cuinar aquests dies tan calorosos. Des d'ahir es podrà trobar a totes les llibreries, a les oficines de Televisió de Girona i, evidentment, al restaurant el Racó de l'Era de Palau-sator. La cuina de Iolanda sempre s'ha valorat per ser la seva senzillesa alhora per realitzar els seus plats com també pel seu enginy per combinar els ingredients i aconseguir resultats sorprenents sense manipular més del necessari el producte i utilitzant productes naturals i herbes aromàtiques. Així doncs, amb aquest ?llibre es podrà aconseguir una bona eina amb receptes, consells i ?informacions per menjar sa i equilibrat.

Aquesta és la segona obra que Bustos posa a la venda després de "Sabors oblidats de la Mediterrània", 300 pàgines on s'exposa la relació que existeix entre la natura i la cuina.