1Després de Mafalda, Maitena. Les fans de la dibuixant argentina són una legió. Aquí la sèrie, amb un bon planter d'actors, a una hora raríssima. Vol aprofitar l'efecte Sé lo que hicisteis... apunta maneres, però li cal la mala llet original. Tot i que està basat en el còmic. Ara, pot créixer. Advocada desinhibida, Maria Adánez, amiga dels gais del bar, queda amb un "trajat", més avorrit que una ostra al Tibet: la dona el va abandonar. I ella fuig per cames. La germana d'Adánez és la freaky, la dona dels Luismi d'Aída. Manca més ritme i més conyeta: els homes, aquests éssers que no entenen la rentadora elèctrica i que pensen que netejar el vàter provoca radiacions. Frases inquietants: si un home és solter als 40, té tara.

estados alterados laSexta. Dilluns a divendres tarda

cuní elèctric

Cuní deixa el pressing-catch matinal amb la Rahola, i se'ns marca una mena de Vida en un xip sobre l'ensenyament. Ens canta una enquesta, sembla en Francino, que diu que els nostres nois surten sense preparació d'escola. Debat entre professors, catedràtics, el conseller Maragall, que no se'l sent molt, o Salvador Cardús. Acusacions de l'educació concertada que no se'ls escolta. Seguiment en un l'institut una setmana: a 4t d'ESO, ara un 40% dels alumnes no passaria de curs. Diàlegs educats, ningú crida, i ningú trepitja ningú. Arguments raonats per un tema difícil. La Rahola, com a advocada del diable, segurament faria feina.

a debat TV3. Dijous nit

l'economia, babau!

ajuste de cuentas

Cuatro. Divendres nit

.Perles del programa: no importen els calés que ingresses, sinó com els administres. Aquest espai dirigit pel coaching català -assessor de conflictes econòmics, però en modernet, Vicenç Castellano, la revelació de la temporada passada. Amb imatges memorables, de l'època de vaques grasses: una dona que plora perquè no li deixen comprar una bossa de 1.000 euros. Gran programa. Hem vist una parella entrampada amb 2 pisos sense poder vendre el primer. I el marit no el vol llogar. Resultat: els seus pares els donen la meitat de la pensió per trampejar. Informa de com negociar amb els bancs, i com enfrontar els problemes. Si venç un petit repte diari, pot enfrontar-se amb grans problemes.