Antena 3

Fernando Cayo, el Rei en ´20-N´: ´No volia fer una imitació´

03.11.2008 | 13:50

Les sèries històriques i les miniseries sobre successos o personatges famosos estan de moda. Només cal fer un cop d'ull a la programació per a adonar-se que hi ha una gran oferta: 'Conta'm Com Va passar', 'La Senyora', 'Marisol', 'Sóc el solitari'...

Seguint aquesta línia Antena 3 ha iniciat el rodatge de '20-N', una pel·lícula per a televisió en la qual es conta el agónico últim mes i mig del General Franc. Fernando Cayo ('El Orfanato'), és l'actor que té la missió d'encarnar al Príncep Juan Carlos, que es va prendre molt de debò el repte: "No volíem fer una imitació, volia crear un personatge". "Em va agradar molt el guió perquè aporta una visió completa de la situació. La pel·lícula reflecteix tres punts de vista: el dels conspiradors que volien que seguís la dictadura, els partidaris de la democràcia i la visió del Rei (en aquell moment Príncep)", va afirmar Cayo en una entrevista a Otr/press.

La pel·lícula li ha permès a l'actor que va donar vida al marit de Belén Rueda en 'El Orfanato' descobrir aspectes de la Transició espanyola que no coneixia. "El personatge de Juan Carlos aquesta carregat de dobles jocs i de trames política", "ara tinc més estima a la figura del Rei", va afegir l'actor val·lisoletà.

Enllaços recomanats: Premis cinema