Cuatro estrena aquesta nit la sèrie de terror mexicana 13 miedos, en al·lusió al nombre de capítols de la temporada, que són 13 històries de 30 minuts, amb firmes diferents i amb l'objectiu comú de mostrar la por en si. Història rere història, l'espectador podrà comprovar la por, ja sigui a través d'un fet paranormal o simplement d'un succés de la vida quotidiana; cada capítol és una història independent.

La idea de 13 miedos parteix d'una sèrie original produïda en els anys vuitanta, també a Mèxic, titulada Hora marcada, que va aconseguir reunir destacats professionals del cine com Alfonso Cuarón, Guillermo del Toro, Emmanuel Lubezki i Carlos Marcovich. Aquests 13 episodis han estat dirigits per Fernando Rovzar, Alfonso Pineda, Alejandro Lozano, Rigoberto Castañeda, Álvaro Curiel, Pierre Tatarea i Jorge Orozco.

Terror, suspens, angoixa, tensió, sorpreses i pors són alguns dels sentiments que provocaran aquestes històries en l'espectador, històries que exploren una por particular, que viuen en el subconscient de cada un de nosaltres. Un home disposat a sacrificar-ho tot per recuperar la seva dona morta; un treballador amb una inexplicable por a la foscor que descobreix entre les ombres la raó del seu temor, i estranyes desaparicions en un celler, són algunes de les històries d'aquesta sèrie. Altres mostren una família que acaba de mudar-se a una casa que pot arruinar la seva felicitat; una dona amb greus problemes de claustrofòbia; una història de gelosia que pot tenir un final desastrós; i un home la por a la soledat del qual l'ha portat a actuar al límit de la bogeria.