TV3 ha obert tots els seus continguts als ciutadans de forma continuada amb el servei 3alacarta, que ja no està restringit. Així, aquest servei anirà incorporant molts més continguts, tant en l'emissió en directe dels canals de Televisió de Catalunya com en l'oferta sota demanda, on ara ja es troben íntegrament alguns dels espais més vistos de la casa com ara Polònia, Ventdelplà, Caçadors de bolets, Porca misèria i els Telenotícies.

A aquesta oferta de programes de producció pròpia s'hi estan afegint regularment nous continguts dels quals TV3 ha aconseguit els drets per Internet, com ara documentals, TV movies, sèries d'animació infantil o retransmissions esportives. Els resums dels capítols de la sèrie Chuck, les sèries infantils El teatre de l'Isop, PinguFutbol Galàctic en són alguns exemples.

El 3alacarta també incorporarà regularment més programes de l'ampli fons de catàleg dels 25 anys de TV3 i en els pròxims mesos s'afegiran a l'oferta de vídeo sota demanda sèries que ja no estan en antena com ara Nissaga de poder i Plats bruts i estaran disponibles les quatre primeres temporades d'El cor de la ciutat (les cinc últimes ja s'hi troben).

Pròximament també incorporà una nova secció dedicada a l'alta definició. En aquesta secció, s'hi trobaran fragments de programes de TV3 rodats en HD, com ara Km 33, Els Pirineus des de l'aire, Serrallonga, Dolça Catalunya, H2OArtistes. El tràiler de Serrallonga és el primer tast de l'alta definició al web de TV3 des d'ahir.