Animació

Telecinco reforça la seva oferta infantil amb noves sèries de Turner

28.11.2008 | 13:54

"Les Supernenas", "Ed, Edd i Eddy" i "Foster, la casa dels amics imaginaris" són algunes de les sèries d'animació de Turner que els més petits podran seguir per Telecinco a partir del pròxim 1 de desembre, gràcies a un acord entre la productora nord-americana i la cadena privada espanyola.

Segons va destacar Telecinco en un comunicat, l'acord suposa para Turner la irrupció de les seves sèries en el mercat espanyol de televisió en obert, mentre que per a Telecinco significa una nova vertebració de la seva programació infantil en una doble dimensió: en el seu canal clàssic i en la seva oferta en la TDT, Telecinco 2.

Gràcies a l'acord, Telecinco reforçarà la seva franja infantil matinal de dissabtes i diumenges amb l'emissió d'un nou contenidor de dues hores de durada que inclourà algunes de les millors sèries de la factoria Turner. Per un altre, l'acord entri Turner i Telecinco permet introduir en la programació de Telecinco 2 un nou gènere que fins a ara no havia estat abordat per la cadena en la TDT, amb l'emissió de sis hores diàries de continguts infantils de Turner pensats per a nens de fins a 12 anys.

Enllaços recomanats: Premis cinema