El diari El Punt està tancant paulatinament les seves delegacions i té previst quedar-se amb tres centres de treball al Principat i un més a València, segons ha confirmat Joan Vall Clara, director general d'Hermes Comunicacions, empresa editora del citat rotatiu, al diari electrònic Comunicació 21. Aquesta setmana s'ha tancat la delegació de Reus, un dels focus més importants de notícies de l'edició del Camp de Tarragona, i seguirà així gradualment fins a tancar-ne 18 de les 22 amb què va començar.

Segons Vall Clara "és un procés que vam engegar l'any 2004 amb el primer tancament a Rubí i que culminarà el 2009". Vall ha declarat que, des d'aleshores, la filosofia de l'empresa passa pel "teletreball". Vall, però, no ha amagat que la crisi actual "ha accelerat aquest procés". Un dels altres motius és el poc flux que generaven les delegacions amb relació als anunciants

Vall Clara també ha declarat que el tancament de delegacions i la crisi, "no haurien d'afectar en principi l'estrena de la pàgina web, ni l'edició preparada per Lleida". Per a la de moment inexistent pàgina web, El Punt ha rebut 374.920 euros de la Generalitat els últims dos anys per posar-la en marxa. Vall també anuncia un replantejament per al suplement El 9 Esportiu, per al qual la Generalitat li ha donat mil milions de pessetes des de 2002.