Per primera vegada a la història, l'edició impresa d'una revista, en concret Entertainment Weekly, inclourà anuncis publicitaris en format de vídeo.

En la seva edició del 18 de setembre -que sortirà a la venda el dia 11-, aquesta publicació nord-americana propietat de Time Warner, portarà adjunt un reproductor de vídeo que emetrà anuncis de programes del canal de televisió CBS i de la marca Pepsi. Inclourà clips de les sèries Cómo conocí a vuestra madre, Dos Hombres y Medio i The Big Bang Theory, així com avançaments d'Accidentally on Purpose, NCIS: Los Angeles, The Good Wife i Three Rivers, en total 40 minuts de vídeo que es podran reproduir fins a 6 hores.

Allò que fins ara semblava ciència-ficció o producte de la màgia de pel·lícules com Harry PotterMinority Report es farà realitat gràcies a una petita pantalla de cristall líquid, d'uns 2,7 mil·límetres de gruix, amb una resolució de 320x240 i amb altaveu. El mecanisme és tan simple com el d'una targeta electrònica, ja que l'anunci comença en obrir la pàgina en la qual hi ha la pantalla. CBS i Time Warner, que no van especificar els costos de la iniciativa, van explicar que el reproductor de vídeo resistirà el procés d'enquadernació de la revista i l'enviament per correu.