El director, Albert Brossa, i la coordinadora de Programes, Bego Díaz, van presentar ahir la nova temporada d'Olot Televisió. Brossa va explicar que la televisió garrotxina ha decidit potenciar els informatius a través d'un nou grafisme i la recuperació del títol Les Notícies. Brossa va apuntar que han renovat la línia gràfica del programa d'entrevistes i debats Pros i Contres, dirigit i presentat per ell mateix. El director ha anunciat que a partir de l'octubre tornarà a la graella el programa Políticament Incorrecte, dirigit i presentat per Josep Puigbó.

Albert Brossa va explicar que entre els programens d'entreteniment de la nova temporada destaca Terra de vins, que produeix Vulcània (la productora audiovisual d'Olot Televisió) i que dirigeix i presenta Santi Amigó. El programa mostrarà les denominacions d'origen de vins de Catalunya a partir d'experts i personatges populars. Segons Brossa, en aquesta manteixa línia, el programa Diví explicarà les característiques de diferents vins a partir dels tast que en faran gent de la comarca a establiments coneguts.

El director va explicar que entre els espais de ficció s'incorpora Carson i carson, una sèrie basada en les activitats d'una advocada dels anys 20. Una altra novetat de les que va presentar Albert Brossa és l'emissió d'una pel·lícula en català els divendres i els diumenges a la nit.

Nova emissora de Ràdio Marina

Ràdio Marina ha posat en marxa una nova emissora, Top Ten Ràdio, que es pot sintonitzar al 96.2 FM des de totes les poblacions de la comarca de la Marina (Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Blanes, Lloret de Mar i Tossa de Mar). Es tracta d'una emissora musical, basada en una programació d'èxits actuals de pop, amb especial atenció al top ten estatal. La llengua vehicular de l'emissora és el català.