Gol Televisió tallarà el senyal a 1.350 locals públics abans del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Reial Madrid, que es disputa ?diumenge al Camp Nou.

Des del mes de setembre Mediapro va posar a disposició dels locals públics un nou servei anomenat Gol Bar, destinat a regularitzar la situació dels establiments en relació amb l'emissió pública del futbol. Actualment, aquesta modalitat compta amb més de 15.000 locals públics per a tot Espanya, acollits a aquest servei a través de les diferents plataformes de cable i IPTV i de la TDT Premium. Mitjançant els operadors de cable l'oferta comercial de Gol Bar inclou el canal Gol Televisión més els partits que s'emeten a través de PPV (pay per view). Els establiments públics que hagin adquirit Gol Televisió, ja sigui a través dels operadors o de la TDT Premium, obtenen l'autorització per emetre i publicitar els partits, així com el distintiu de local autoritzat.

Abans del Barça-Madrid es tallarà l'emissió a 1.350 locals que, en l'actualitat no tenen regularitzada la seva situació. Aquesta acció es porta a terme per evitar l'ús indegut del canal Gol Televisió, ja que no es planteja en els termes del contracte una emissió pública d'aquest canal si no s'està abonat a Gol Bar.

Les comunitats autònomes que es veuran més afectades per aquests talls seran Catalunya (242 locals), seguida de Madrid (237).