Aquesta nit, a les 21.35, el 33 emet Últim avís. Narrat i produït per l'actor nord-americà Leonardo DiCaprio, aquest documental de temàtica mediambiental aprofundeix en el canvi climàtic que vivim i ofereix solucions i un missatge optimista de cara al futur del nostre planeta.

Un dia i un altre seguim tota mena de catàstrofes als informatives: sequeres, fam, inundacions terribles, pluges sense precedents, huracans, pluja àcida, la mitjana de temperatures més elevada des que se'n té constància... Semblen casos aïllats, però realment ho són o són peces d'un trencaclosques global molt més gran que podrien barrar el pas al futur de la humanitat?

Últim avís descriu el punt de no retorn, l'últim moment en què encara serà possible salvar el planeta, i explora com és que la humanitat hi ha arribat: la manera com vivim, el nostre impacte sobre els ecosistemes de la terra i què podem fer per canviar aquest curs. La pel·lícula inclou diàlegs amb experts d'arreu del món, com ara l'antic primer ministre soviètic Mikhaïl Gorbatxov, el prestigiós científic Stephen Hawking, l'excap de la CIA R. James Woolsey i els experts en disseny sostenible William McDonough i Bruce Mau, a més de 50 científics capdavanters, pensadors i líders que presenten els fets i debaten els temes més rellevants que afronta el nostre planeta.