L'actor Josep Torrents (Sabadell, 1943), conegut com a Pep Torrents, va morir ahir als 67 anys. Actor de teatre, televisió i cinema, també va tenir una extensa trajectòria com a director i actor de doblatge. Torrents es va fer molt popular després de participar en sèries de televisió com Poblenou, Nissaga de poderEl cor de la ciutat, en la qual va interpretar un dels personatges més emblemàtics de la telenovel·la catalana i que sempre serà recordat com l'avi Adrià i amo d'en Trasto.

Nascut a Sabadell, el 2 de desembre de 1943, Josep Torrents i García va debutar com a actor en diferents espectacles musicals a la mítica Cova del Drac de Barcelona, situada al carrer Tuset, amb espectacles musicals del cabaret literari del grup Ca-barret.

Des de l'any 1983, Torrents es va especialitzar sobretot en el doblatge, sent una de les veus més carismàtiques, sobretot de pel·lícules i sèries doblades al català. Entre els actors a qui ha donat la seva peculiar veu en català hi ha Clint Eastwood, Al Pacino, Michael Caine o Paul Newman. Sense anar més lluny, Torrents va posar la famosa veu d'Al Pacino a la mítica pel·lícula El Padrí.

La capella ardent de Torrents es va instal·lar ahir mateix al Tanatori de Sant Gervasi, on s'espera que avui divendres, a partir de la 1 del migdia, se li dediqui una cerimònia de comiat.