Avui diumenge, el canal 3XL estrena la sèrie britànica Sherlock, basada en els relats de Sir Arthur Conan Doyle. Durant tres diumenges seguits, i a partir de les 10 de la nit, el canal 3XL emetrà els tres capítols de la primera temporada d'aquesta sèrie de la BBC. A Sherlock, el detectiu més famós del món ha sortit d'entre la boira. Amb guions brillants i amb les actuacions inoblidables dels dos protagonistes (Benedict Cumberbatch i Martin Freeman), aquestes són unes històries de Sherlock Holmes per a una nova generació.

En aquesta nova adaptació de les aventures del personatge creat per Sir Arthur Conan Doyle, Sherlock Holmes ja no viu a l'època victoriana, sinó al segle XXI, i el seu inseparable company, el doctor John Watson, és un heroi de la guerra de l'Afganistan. El que no canvia, però, és l'increïble cervell analític de Sherlock Holmes, que el diferencia de qualsevol altra persona i que li permet solucionar els crims més diversos. I tampoc no canvia el clàssic 221b de Baker Street, a la gran capital anglesa, Londres. En Sherlock i en Watson no poden ser més diferents entre ells, però els girs intel·lectuals d'en Sherlock, units al pragmatisme d'en Watson, forgen ràpidament una aliança indestructible. A través d'emocions, acció i entreteniment, en Sherlock i en Watson naveguen per un laberint de pistes críptiques i assassins letals fins arribar a la veritat.

La sèrie Sherlock arriba amb l'aval de dos dels noms més creatius de la televisió: Mark Gatiss (Doctor Who, The League of Gentlemen) i Steven Moffat (Doctor Who, Jekyll, Coupling). A més de l'emissió d'aquests tres capítols de 90 minuts, el canal 3XL ha preparat tres reportatges extres sobre la sèrie. Aquests continguts extres s'emeten en multidifusió, en diferents horaris al llarg de la setmana i, a més, es poden seguir també a la web del canal: www.3xl.cat.