Els somnis dels interns de l'Hospital Seattle Grace també es realitzaran a Cosmopolitan TV. El canal ofereix des d'aquest proper dimecres, de dilluns a divendres, les primeres temporades de la popular ficció que segueix les vides personals i professionals d'un grup de joves estudiants de medicina liderats per Meredith Grey. La sèrie, que ha estat distingida amb tres premis Emmy i dos Globus d'Or, s'emetrà des del primer capítol amb Meredith Grey, Cristina Yang, Isobel Stevens, George O'Malley i Alex Karev intentant obrir-se camí en el complicat món de la medicina.

Una noche dura (A Hard Day's Night) és el títol del primer capítol de la sèrie, en el qual els espectadors seran testimonis del primer dia de feina de Meredith Grey (Ellen Pompeo) com a interna en el fictici Seattle Grace Hospital. Després d'una nit boja, Grey fa fora el seu desconegut company de llit dient-li que arribarà tard al seu primer dia de feina com a interna de primer any a l'Hospital. Una vegada al centre mèdic, coneix alguns dels seus companys: Cristina Yang (Sandra Oh), George O'Malley (T.R. Knight), Izzie Stevens (Catherine Heigl) i Alex Karen (Justin Chambers).

La veritable sorpresa per a Meredith, no obstant, arriba en adonar-se que el seu company de la nit anterior és el seu nou cap, Derek (Patrick Dempsey), un atractiu neurocirujà que des del primer moment manté una estreta relació amb Meredith. A partir d'aquí, la protagonista s'anirà integrant a una vida laboral que no serà gens fàcil i que li presentarà tota classe de nous reptes professionals, i socials.