Crims insòlits i homicidis amb el segell d'un implacable assassí en sèrie són els principals reptes professionals que abordaran els forenses en un nou any judicial que acollirà una incorporació inesperada: la de Sara Sidle. Aquests són els esdeveniments sobre els quals s'articulen les trames de la desena temporada de C.S.I. Las Vegas, que Telecinco estrena avui a les 10 de la nit.

Enrique Murciano (Sin Rastro, Traffic, Black Hawk derribado) i Jennifer Tilly (Balas sobre Broadway, Los fabulosos Baker Boys, Terapia en familia) duran a terme sengles "cameos" en el nou lliurament de capítols, que acollirà també l'incipient afer de Catherine i un atractiu detectiu de policia. C.S.I. Las Vegas va ser la segona sèrie estrangera més vista amb una audiència mitjana de gairebé tres milions d'espectadors en la passada temporada.

La resolució de la totalitat dels casos investigats en una temporada en la qual Grissom va decidir deixar enrere la seva labor com a forense a Las Vegas i incorporar a Raymond Langston al C.S.I. va obtenir uns excel·lents resultats d'audiència: el lideratge en el 75% de les ocasions, una audiència mitjana de 2.903.000 teleespectadors i un 15,8 % de share.

En el target comercial, la sèrie va elevar en 2,6 punts la seva quota de pantalla mitjana, avantatjant en 4,2 punts a Antena 3 (14,2%) i en 10,5 punts a la Sexta (7,9%).

Aquest drama d'investigació forense va tancar la passada temporada com la segona ficció estrangera més vista, al mateix temps que va accentuar la seva fortalesa a la seva franja de competència amb un avantatge d'1,5 punts sobre Antena 3 (14,3%) i de 8,8 punts sobre La Sexta (7%).