Confirmat. Després de quedar-se amb El Hormiguero i amb el presentador Pablo Motos, l'equip de Tonterías las justas també recalarà en el Grup Antena 3, en aquest cas al seu canal Neox, per realitzar un programa d'humor i entreteniment a càrrec de Florentino Fernández i el seu equip.

El nou espai compartirà elements de l'exitós Tonterías las justas i incorporarà novetats per "convertir-se en el primer gran format que s'emet als canals de la Televisió Digital Terrestre des de l'engegada d'aquest sistema televisiu", va anunciar ahir Antena 3 en un comunicat. La cadena de Planeta també va aclarir que l'emissió del programa serà diària, de dilluns a divendres, en directe, i suposa "un pas més en l'aposta de qualitat que el Grup Antena 3 realitza als seus nous canals".

A finals del passat mes de maig Cuatro va anunciar que dos dels seus programes insígnia, El Hormiguero i Tonterías las justas, sortirien de l'excadena de Sogecable a final de temporada després de la ruptura de la seva col·laboració amb 7 i acción, productora del mateix Pablo Motos i de Jorge Salvador.

Canvi de nom

A diferència de l'espai d'entreteniment presentat per Pablo Motos i que compta amb Trancas i Barrancas, els seus simpàtics personatges, la propietat de la marca de Tonterías las justas continua pertanyent a Mediaset Espanya, com ja va advertir la cadena quan va anunciar la fi de la col·laboració amb la productora. D'aquesta manera, després de recalar finalment en el Grup Antena 3, el format haurà de canviar de nom, encara que possiblement mantindrà en la seva nova denominació, almenys, un dels termes que més ha triomfat entre els seus seguidors: "tontaco". L'espai ha superat totes les expectatives aquesta temporada, convertint-se en un dels de més èxit a l'actual cadena de Telecinco.