EN DIRECTE

Antena 3 s´embarca en la producció d´una ambiciosa minisèrie sobre els orígens del ´Titanic´

 07:20  

MADRID | AGÈNCIES/DDG Antena 3 s'embarca en una nova minisèrie dramàtica sobre els orígens del Titanic. El projecte, una coproducció en conjunt amb diverses televisions internacionals, s'estrenarà el 2012 coincidint amb el centenari de l'enfonsament del famós transatlàntic. Aquest és el segon projecte del canal espanyol relacionat amb la mateixa temàtica, ja que també participa en una altra minisèrie sobre el mític vaixell que està preparant per la ITV Julian Fellowes, el pare de Downton Abbey.
El nou projecte de la cadena de Planeta, el títol provisional de la qual és Titanic: la historia no contada de cómo empezó todo (Titanic: The Untold Story of How It All Began), constarà d'un material total de 12 hores que serà repartit en diversos lliuraments que s'emetran el proper any, segons recull la publicació nord-americana Variety.
En aquesta nova ficció, els espectadors seguiran de prop les vivències de Mark Muir, un jove enginyer naval que arriba a Belfast per complir un dels seus somnis: ajudarà en la construcció d'un dels projectes nàutics més importants en la història, el Titanic. El seu treball, els seus romanços i les seves experiències portaran Muir a relacionar-se amb multitud de personatges de diferents classes socials que van acabar unint forces per construir, en aquestes dates, el vaixell més gran del món.
Actualment la minisèrie, el pressupost inicial de la qual ronda els 28 milions de dòlars, es troba en fase de preproducció. Es preveu que el rodatge comenci aquest estiu en diverses localitzacions escollides per tot Irlanda.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema