No han pogut aguantar més. Els concursants Kiko Rivera i Tamara Gorro han abandonat Supervivientes pels seus problemes de salut en una nova gala en la qual el reality va mantenir el seu domini per sobre de Gran Reserva després de pujar la seva audiència.

Ja va estar a punt d'acomiadar-se del concurs de Telecinco fa dues setmanes a causa dels dolors que li produeix la malaltia de la gota, però el fill d'Isabel Pantoja va decidir continuar després de rebre el suport, via telefònica, de la seva pròpia mare i del seu germà Fran Rivera. Finalment Kiko Rivera, un dels concursants estrella de la present edició, va decidir tornar a Espanya perquè no aguantava més el dolor al peu: "Fins aquí he arribat perquè no puc més. Em fa mal cada dia".

Els abandonaments de Paquirrín i de Tamara Gorro, en aquest últim cas pels seus continus desmais, van incrementar dijous l'audiència del reality de Telecinco, que manté el seu domini sobre Gran Reserva. En la darrera gala, en la qual Xexu va ser expulsat per decisió dels espectadors, va guanyar un punt respecte al lliurament de la setmana anterior, amb un 24,6% de quota de pantalla, i també va pujar fins a superar els 3,5 milions de seguidors (3.541.000).

Tot i les bones xifres aconseguides pel programa presentat per Jorge Javier Vázquez i Raquel Sánchez-Silva tampoc va ser capaç aquesta setmana de guanyar en nombre d'espectadors Gran Reserva, que de nou va liderar el rànquing dels espais més vists del dia. La ficció de la cadena pública, que pràcticament manté les mateixes dades del dijous anterior, va aconseguir un 19,2% de quota i va seguir per sobre dels 3,7 milions de seguidors (3.709.000). Les intrigues familiars dels Cortázar i els Reverte van reunir en algun moment davant del televisor un total de 7.273.000 teleespectadors.

Finalment, el cinema d'Antena 3, amb la pel·lícula El núcleo, va aconseguir millorar en share, amb un 7,7%, mentre que els seus 1.273.000 seguidors no van poder superar els de Bobby Z, film pel qual va apostar la setmana anterior la cadena de Planeta.