Isabel Pantoja veurà reflectida en la minisèrie Hoy quiero confesar la seva trajectòria professional i vital, amb "etapes de felicitat i de tristesa" i per "amors i desamors", va informar ahir Antena 3, que estrena avui la ficció en horari nocturn de màxima audiència. L'actriu Belén López (Pelotas, Motivos personales) és la protagonista d'aquesta sèrie de dos capítols "inspirada en la trajectòria professional de la tonadillera més famosa d'Espanya, Isabel Pantoja", explicava en una nota Antena 3.

La producció, dirigida per Antonio Hernández (Sofia), recordarà la infància a Sevilla de l'artista, paper interpretat per Pilar Bogado, i la seva lluita de joventut, en la qual es jura a si mateixa que els seus no passaran penúries, etapa que interpreta l'actiu Tacuara Jawa.

La primera part de la minisèrie, produïda per Antena 3 Films en col·laboració amb Ficciona Media, inclou les noces de la protagonista amb un famós torero, el naixement del seu fill i la tràgica mort del seu marit. Tots ells són episodis basats en la informació publicada en els últims anys sobre la vida d'una de les reines del "paper couche", que no ha col·laborat en cap fase de la producció de la minisèrie.

El repartiment d'Hoy quiero confesar es completa amb Mariana Cordero (Doña Juana), María Jesús Hoyos (Elena), Luis Fernando Alvés (Julián Sánchez), Antonio Chamizo (Gerardo), Luis Rallo (Juan José Romero) i Daniel Albadalejo (Jorge Martín), entre d'altres.

La cadena completarà la nit dedicada a la tonadillera amb el documental Locos por la Pantoja, que mostra les passions que aixeca la figura de la cantant entre els seus nombrosos fans, alguns d'ells molt populars, com a Máximo Valverde i Falete, i també l'interès que la seva vida suscita entre nombrosos mitjans de comunicació.

L'estrena de la ficció ha propiciat l'ajornament de l'emissió del capítol final de la primera temporada de la sèrie Los Quién, amb Javier Cámara i María Pujalte.