´Granjero busca esposa´ presenta els candidats

Cuatro emetrà aquesta nit un especial del "reality" en el qual es mostren els perfils dels deu concursants de la nova edició

 10:58  
Luján Argüelles.
Luján Argüelles. cuatro

MADRID | DDG Com són cadascun d'ells i les seves respectives famílies? Quines
activitats duen a terme en les seves propietats? Com és la petita
localitat on viuen? Quines característiques ha de tenir la seva parella ideal? Aquestes són algunes de les preguntes a les quals donarà resposta l'especial de Granjero busca esposa, presentat per Luján
Argüelles, que Cuatro emetrà aquesta nit, a partir a les 21:30 hores, i que presentarà un per un els 10 participants de la nova edició.
Nombrosos agricultors i ramaders de diferents punts de la geografia nacional s'han mostrat interessats a participar en la nova temporada del reality, però només deu d'ells han estat seleccionats. En aquest programa especial, obriran les portes de les seves cases, mostraran com és el seu dia a dia i definiran els seus gustos i aficions amb un únic fi: trobar una parella amb la qual compartir les seves vides. A partir d'avui, les dones interessades en conèixer els participants podran posar-se en contacte amb la cadena.

Un candidat gironí
Entre els 10 candidats per passar a la següent fase de la nova edició del concurs, destaca Joaquín, un jove gironí de 23 anys que es dedica a temps complet a la seva explotació agrícola. Els altres nou candidats provenen de Palència, Navarra, Màlaga, Zamora, Valladolid Teruel, Astúries i Cantàbria. Un cop tancat el període de recepció de candidatures, els sis grangers que acumulin més cartes es convertiran en els protagonistes de la quarta temporada del programa i passaran a la següent fase, en la qual hauran de triar les dues dones que els acompanyaran a la seva granja.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema