La música independent serà una de les protagonistes del programa cultural del canal 33 Ànima. El magazín presentat per Toni Puntí se centrarà en dos dels festivals de música "indie" de més renom a Catalunya, el PopArb, d'Arbúcies i el Faraday, de Vilanova i la Geltrú.

Acompanyat pels respectius (i joves) equips de direcció, el programa repassarà el cartell dels dos festivals de música independent, que pràcticament coincideixen en el calendari, ja que la cita a la capital del Garraf se celebra els dies 1, 2 i 3 de juliol i la del Montseny, el 8 i 9.

A més de la temàtica musical, el teatre serà un altre dels temes sobre els quals versarà el programa d'aquesta nit, ja que el director d'escena Calixto Bieito passarà pel plató de l'Ànima.

A punt de tancar la seva etapa com a director artístic del Teatre Romea de Barcelona, Bieito presenta dos espectacles inclosos dins la programació del festival Grec: Voices i Desaparecer.

Al programa d'aquesta setmana tambe s'emetrà un reportatge sobre una de les tendències que, forçada pel context de crisi econòmica, s'està imposant amb força en el panorama cultural: el "crowdfundin". Aquest concepte, també anomenat micromecenatge, consisteix en petites aportacions econòmiques per fer viables diferents projectes artístics.

Alguns dels protagonistes del reportatge són l'actor i director Joel Joan i l'empresa Verkami.