Mundial Motociclisme, Tour de França, Vuelta a Espanya, Copa Davis, "La Roja", Supercopa, Champions... RTVE aposta per l'esport, també a l'estiu, per oferir als espectadors als seus canals les competicions que es disputen en els propers mesos estivals. El Mundial de Motociclisme trepitja l'accelerador. I és que, en les properes setmanes, els pilots disputaran sis Grans Premis, inclòs el del passat dissabte a Holanda, amb La 1, Teledeporte i TVE-HD com a testimonis.

A més, la cadena pública també es bolca amb el ciclisme. Arriben els grans clàssics de l'època estival: el Tour de França, del 2 al 24 de juliol, i la Vuelta a Espanya, del 20 d'agost a l'11 de setembre. I, com cada temporada, es podran veure per Teledeporte.

El tennis també està en l'agenda del canal esportiu. El Frank Erwin Center d'Austin (Texas) acollirà els dies 8, 9 i 10 de juliol els quarts de final de la Copa Davis entre els Estats Units i Espanya. Els Masters 1000 de Mont-real i Cincinnati són dues de les parades imprescindibles que disputaran els tennistes més destacats del circuit internacional i que també es podran veure a Teledeporte.

Encara que al juliol el futbol es pren un respir, a l'agost torna amb força a la graella de Televisió Espanyola. I ho farà gràcies a la Supercopa d'Espanya, que disputaran en la segona quinzena del mes el Barcelona i el Reial Madrid; la Supercopa d'Europa, que enfrontarà Barcelona i Porto el 26 d'agost; i les fases preliminars de la Champions League, amb el Vila-real implicat.

A més, el 10 d'agost, nou amistós de la Selecció Espanyola que dirigeix Vicente del Bosque davant Itàlia, abans que "La Roja", vigent campiona del Món i d'Europa, reprengui els partits de la Fase de Classificació per a l'Eurocopa 2012. Tampoc hi faltaran aquest estiu altres competicions, com el Campionat del Món de Natació, el Meeting Internacional d'Atletisme de Madrid o el que es disputarà a Barcelona.