El jutjat del mercantil número 12 de Madrid ha condemnat a Telecinco a pagar 60.000 euros a TVE per copiar el format Tengo una pregunta para usted amb l'espai España pregunta, Belén responde, protagonitzat per Belén Esteban. Telecinco ha anunciat la seva intenció de recórrer la sentència. El jutjat ha prohibit a Telecinco tornar a emetre el programa, emès el 3 de novembre de 2010, o qualsevol altre format que copiï a Tengo una pregunta para usted i condemna la cadena de Fuencarral a pagar a la corporació pública 60.000 euros per danys patrimonials i morals ocasionats pel programa.

En aquest sentit, el tribunal considera que el programa de preguntes i respostes protagonitzat per Belén Esteban és "una còpia o plagi del format" que la televisió pública d'Espanya va emetre amb José Luis Rodríguez Zapatero o Mariano Rajoy com a protagonistes, i que és propietat de RTVE, per la qual cosa considera provat que Telecinco va vulnerar la Llei de Propietat Intel·lectual.

"Del visionat de tots dos programes, i als ulls de qualsevol teleespectador mitjà, sí s'aprecia una identitat dels elements fonamentals dels programes a comparar", assenyala el jutjat en la sentència. "Ens trobem davant un format gairebé idèntic, que els espectadors poden identificar fàcilment ", continua la sentència. Així, el jutge dóna la raó a RTVE, que va afirmar que Tengo una pregunta para uted era "una obra de creació original que havia de ser protegida legalment" i que Telecinco havia plagiat el format, i afirma que la cadena privada es va aprofitar de "la reputació aliena" en emetre el programa.