Mantenir els programes més emblemàtics de Telecinco i experimentar amb nous formats a Cuatro, aquesta és l'estratègia estiuenca de Mediaset España, que va ser presentada ahir pel seu conseller delegat, Paolo Vasile, juntament amb el director general de continguts, Manuel Villanueva.

Per donar descans a algunes de les seves principals estrelles, Carmen Alcayde substituirà Ana Rosa Quintana al capdavant d'El programa de verano, Terelu Campos i Paz Padilla conduiran Sálvame diario i Sálvame Deluxe respectivament, i Sandra Barneda presentarà La Noria. La ficció nacional es renovarà amb l'estrena, també a Telecinco, de Punta Escarlata, un thriller policial en el qual Carles Francino i Antonio Hortelano hauran de resoldre un complex cas en un petit poble.

En concloure l'última edició de Supervivientes, que Vasile considera que ha estat un èxit, se sumarà el 10 de juliol un especial sobre el primer aniversari del triomf de la selecció espanyola en el Mundial de Futbol de Sud-àfrica, que comptarà amb la participació d'Iker Casillas i Andrés Iniesta.

A Cuatro, No le digas a mamá que trabajo en la tele, un espai d'humor presentat per Goyo Jiménez, substituirà Tonterías las justas. Uno para ganar, dirigit per Jesús Vázquez, i Mójate!, també s'estrenaran aquest estiu.

D'altra banda, i entorn a la polèmica sorgida per la no renovació dels programes El Hormiguero i Tonterías las justas Vasile va revelar que Pablo Motos els va fer una "proposta indecent" de diners per continuar al capdavant de l'espai, mentre que de Florentino Fernández "Flo" va dir que es creia "el rei del mambo".