El president de la CCMA, Enric Marín, al·lega no saber quin és el nombre de tertulians que participen a les diferents tertúlies de TV3 ni tampoc quina és la quantitat econòmica que perceben aquests. La notícia que va ser publicada ahir al diari digital E-notícies, fa referència a la resposta parlamentària que Marín va donar al diputat del PSC Joan Ferran. El dirigent socialista havia sol·licitat, per escrit, la relació de tertulians des de l'any 1991.

Segons aquesta mateixa font, Marin va assegurar que "actualment la CCMA no disposa dels mitjans tècnics i humans necessaris per dur a terme un estudi exhaustiu d'aquestes característiques" malgrat que la Corporació té una plantilla superior a les 2.700 persones. No obstant això, el president de la Corporació es va excusar tot afirmant que "els informes sobre l'observança del pluralisme a la televisió i a la ràdio del Consell de l'Audiovisual de Catalunya s'inclouen, a partir de març del 2003. El recull exhaustiu dels tertulians que participen en els principals programes de les empreses de la CCMA".

"Atès que pot comprometre l'estratègia i els interessos de la Corporació, si algun diputat vol conèixer aquests comptes, òbviament, la CCMA el rebrà a les seves instal·lacions i, sota clàusula de confidencialitat, els els podrà mostrar", conclou Marín.