Ploren, criden i no paren quiets per tal d'aconseguir tot allò que desitgen; es barallen amb els seus germans per captar l'atenció dels seus progenitors; i tenen atacs d'ira quan els seus pares intenten imposar la seva autoritat. No obstant això, els dies de capritxos i privilegis han arribat a la seva fi. Els fills de deu noves famílies espanyoles iniciaran un procés d'aprenentatge de la mà de la psicòloga infantil Rocío Ramos-Paúl, que torna a Cuatro, aquesta nit a partir de les 21.30 hores, al capdavant de la setena temporada de Supernanny.

En la nova entrega del programa, que ha promediat des de la seva estrena el 2006 gairebé un 10% de share i prop d'1,5 milions de seguidors, Ramos-Paúl iniciarà una convivència al costat dels integrants d'estructures familiars inèdites fins ara a Supernanny: famílies monoparentals, pares amb fills adoptats que posen en dubte la implicació dels seus pares i àvies que es fan càrrec de la seva cura cedint constantment davant les demandes i capritxos dels seus néts en el seu afany per col·laborar en la seva formació.

Així mateix, en la setena temporada de Supernanny, un dels coach de més èxit de la cadena de Mediaset i que està produït en col·laboració amb Magnolia TV, Rocío Ramos-Paúl s'integrarà com un membre més d'aquestes famílies per estudiar detalladament les dificultats per les quals travessen les relacions paternofilials i imposar noves pautes de comportament que afectaran tant a pares com a fills. I és que la solució a problemes com aquest requereix una disciplina en la qual tots els implicats posin el seu gra de sorra.