"Es punxen, es barallen, fan les seves necessitats a la voreraÉ això no hi ha qui ho aguanti". Cada matí, Mercedes, als seus 68 anys, ha de vèncer la por per sortir al carrer. Sota casa seva, en ple centre de Madrid, transiten diàriament centenars de toxicòmansÉ "a casa meva ja no vénen ni els meus néts, no vull que vegin això", assegura. La major part dels veïns del carrer Alonso del Barco estan indignats amb la situació del seu carrer, el punt de sortida a Madrid de les kundas: vehicles particulars que transporten els toxicòmans al lloc on compren la seva dosi.

Callejeros visita, aquesta nit a partir de les 23.45h a Cuatro, en el programa especial d'aquesta nit alguns dels pitjos carrers de tres de les grans ciutats d'Espanya, Madrid, Barcelona i València. El reportatge ¿Malas calles? recull els testimonis dels veïns que pateixen els problemes causats per toxicòmans, prostitutes o sense sostre i també escolta els problemes d'aquests últims.

"Aquí hi ha prostitutes, gent de diners, persones que fan els seus negocis, d'altres que dormen al carrerÉ És un ambient molt saÉ", així descriu la vida al carrer d'en Robadors de Barcelona, Carlos, un senyor que ha anat a aquesta zona per contractar els serveis d'una senyoreta. La major part dels veïns d'aquesta via del barri del Raval conviu sense problemes amb les prostitutes que treballen a les voreres de la zona. No obstant això, rebutgen per complet la presència de toxicòmans, atès que consideren que dóna "mala imatge".

María, una dona de 40 anys que es fa dir "la vaquera", ofereix el seu cos als transeünts del carrer Torn de l'Hospital, al centre de València, per pagar la cocaïna en base que consumeix. Són carrers diferents i distants entre si, amb un denominador comú, en totes elles es produeixen situacions que fan la vida impossible als seus veïns. Uns perquè han de sobreviure. Uns altres, perquè viuen amb por.